7 januari 2011

Redan fredag, veckorna bara rusar förbi.
Igår bjöd Oscar på middag, trevligt sådär mitt i ovädret. Sen bestämde jag att vi skulle se Göta kanal 3, haha.

Idag klockan 20:00 började Let's dance, ingen hittills har varit bra på och dansa men snart är det Andreas Weise.
Har förövrigt idag bara städat överallt, så nu är det hyfsat fint men det är rent i alla fall.

Mamma stoppade undan julsakerna i förrådet och kikade på mina gamla skidor som jag hade planerat lägga ut på blocket men upptäckte då till min stora förvånan att de var 158 långa, med andra ord helt perfekta... behöver jag säga att jag är extremt glad.


3 januari 2011

Nu har det gått ett par dagar av 2011, och jag tycker året blir bara bättre och bättre. Jag är positiv till allt, det känns även jättebra att ha en positiv syn livet.

Igår var det kalas med tårta och massa kakor, avstod från det mesta... det är ju 2011 det hälsosamma året. Sen på kvällen vart det spel, Idiotkunskap, ute i Ljustadalen med en massa folk. Klockan blev väldigt mycket innan vi kom därifrån men såklart blev de en vända på nordicparkeringen.
Idag blev det solning (skönt) och sedan hämta mamma och en vända ut till Ica maxi. Handlade bara massa nyttiga saker. Träffade även Putte-byxlös där, han trodde jag hade blivit kanin med tanke på min gröna korg... stolt är jag som håller mig borta från det onyttigheter eller ja det mesta i alla fall.


Till veckan ska vi åka iväg och åka snowboard/skidor, längtar som en tok. Så imorgon ska vi åka iväg och kolla på ny utrustning om de finns någonting som tilltalar en. Annars får man ju i alla fall träffa stans trevligaste killar, i hope.

Nu ska jag fortsätta titta på hockeymatchen på SVT24.

1 januari 2011

ÄNTLIGEN 2011, som jag längtat efter detta år och bara lämna 2010 bakom mig. Inte tänka tillbaka en massa utan bara blicka framåt, en positiv inställning till allt och alla (nästan...).

Sammanfattning av 2010; Året har varit extremt fyllt av blandade känslor, mycket skratt och väldigt mycket gråt.
Började januari 2010 med att åka till Norge och Trondheim, träffade många trevliga människor, för att sedan få ett samtal och packa ner allting igen och åka hem... kanske det bästa jag gjorde. Februari och ett par månader framåt minns jag knappt. April, maj börja jag jobba på Eniro 118 118... intressant och lärorikt(?), träffat väldigt trevliga människor på jobbet vilket jag är glad över idag. Hela sommaren jobbade jag och slet, inte många dagar semester denna sommar heller... men jag överlevde ju. Tack vare massa glass, drifting och nattliga äventyr ute i skogarna titta på övergiva hus osv. I september började det "helvete" som vi nu år 2011 vill glömma. Operation av gallan slutade i en katastrof, många timmar på sjukhus och massa medicin. Hösten/vintern behöver man inte gå in på, mer än att jag haft det jobbigt och roligt, träffat världens gulligaste hundar i övrigt är det bara deprimerande... tur man haft personer som ställt upp och stöttat när det varit som jävligast.
Under hela året har jag umgåtts med mina vänner, träffat en hel del nya också. Men många av de roligaste stunderna har jag haft med min vän Anette... henne kan man ju lita på, är någon dum mot en så går hon till attack och kan bli extremt arg om det behövs.

Avslutar detta inlägg med nå bilder från året som gått.


trondheim


Nette agerar däckbytare under en driftingkväll


varit och gosat med små hundbebisar


lilla Edith, pappas nya kissekatt


dessa bilder får sammanfatta året som varit.

RSS 2.0