23 juli 2011

Nu är det riktigt längesen jag skrev någonting alls. Har varit upptagen till tusen med en miljon olika saker.
På måndag går jag in på sista vikariat-veckan för denna sommar, kan meddela att jag är äckligt less på att inte göra någonting på jobbet... bara för jag är så sjukt effektiv så har jag redan jobbat undan allt -DUMT känner jag nu när jag inte gjort något alls på 2 veckor.

Är trött på min dator och BBB, dels för de ska tjaffsa om att skicka ut ett nytt modem när åskan tog det gamla... sen datorn som inte vill funka med det nya trådlösa modemet. Men men det funkar i telefonen nu så då kan man ju inte klaga.

Sen livet i övrigt är ju rätt bra, hittat "han" bla, världens mysigaste kille. Träffat nytt folk och avslutat vänskapen med flera gamla.

Min första semestervecka ska jag nog bo i pappas hus medan de är på semester i norr, Jag Edith och Roger. Kommer vara så skönt att vara ute på landet och kunna sola naken ute utan att någon ska komma och kommentera.


Inte nog med att jag har hamnat lite lätt i bloggträsket jag är djupt nere i twitterträsket också. följ mig där: http://twitter.com/#!/isabellsen
Den lovar jag att jag uppdaterar lite mer ofta än bloggen.


Nu ska jag poppa popcorn och sätta mig i soffan.

RSS 2.0