24 juni 2011

MIDSOMMAR och regnet öser ner. Svensk sommar helt enkelt.
Har precis gjort klart tårtan med jordgubbar. Om nom nom..




21 juni 2011

Insåg nyss att detta är min sista "semester"-vecka. Det känns skönt men surt att de inte är någon sol.
Nyss kommit hem från en promenad, gick lite för sakta men sökte massa checkpoints... gick sådär. Haha men men.
Spelade minigolf igår och vill meddela att JAG vann, riktigt stolt för att inte ha spelat på 10 år.

Ikväll ska nog jag och Anna åka till våran favoritaffär... IcaMaxi, bara för de har öppet till 24 denna vecka. Anna förklarade på stranden för någon vecka sedan varför hon gillade IcaMaxi så mycket och drog kommentaren "det är så kul att gå där och sen har man alltid handlat för 700 innan man kommer till maten" och jag måste ju hålla med de stämmer ju. Man hittar alltid en massa konstigt som vore roligt att ha.

Bara för att det inte har börjat regna än så ska jag nog gå ut och gå igen, måste ju hitta checkpointsen.


15 juni 2011

Gjort en väldig massa idag, saker som tagit tid. Varit ute och gått blev 5,36km, riktigt skönt. Sen åkte jag till vårdcentralen och tog massa blodprover... och där är det väntetid, jag hatar att vänta förövrigt.

Pratat med Johan om "projekt min kropp", han lovade att ställa upp och coacha och hjälpa mig att nå en snyggare figur. Del ETT i de projektet är MATEN!!! som för tillfället är ett big NO NO!! så den har vi styrt upp till viss del. Sen är det promenader VARJE dag som gäller, även de dagar det regnar eller är hagel och drivis... UT MED DIG TJOCKIS helt enkelt. Sen öka allting steg för steg, efter operationen har jag inga magmuskler alls kvar (de skar av dom för att kunna rädda upp allt annat) så där börjar vi verkligen från ruta ett. Men nu är jag taggad, kollade ner på min pösmage och kände att detta är inte okej, misshandlar min kropp mer än nödvändigt att se ut såhär.

vikt innan operation: 62kg
vikt efter operation: 54kg
vikt IDAG: 66kg
Min målvikt är 58kg ca. men framför allt att få bort 13cm runt midjan (ligger idag på 87cm - INTE OKEJ). Detta dels för att jag ska må fysiskt och psykiskt bra, sen för att ärret inte ska bli ännu fulare så måste jag ha lite fett runt midjan.


Kommer uppdatera hur det går framöver i projektet. Så ska ta bilder imorgon så kanske man kan se något resultat om någon vecka.

2 juli 2011

Dagen idag har tillbringats på stan, vi satte oss på Bünsows Bar... ett extremt mysigt ställe med vääldigt god mat. Köpte även en klänning... den var förövrigt LÅNG. Jag i långklänning den var oväntad faktiskt.

Gårdagen var kanonbra, först intervju som gick kanon... de skulle ringa imorgon och berätta hur det gick. Jag håller tummarna. Efter det shoppade jag och mamma lite sen köpte vi jord. Kvällen spenderades i hamnen och på en balkong. Väldigt trevligt. Massvis med skvaller, skratt och skitsnack... så som sommarkvällarna borde spenderas. Tummen upp för det. Skjutsade även in söta V till stan, fyllepropp. för mysig helt enkelt.


Kärringen låg i blomlandet o plockade ogräs med rumpan i vädret.
"Du liknar en klotgrill "säger mannen i huset.
Senare på kvällen ville han ha lite trevligt i sänghalmen.
Då svarar frun: "Vi tänder väl inte upp grillen så sent på kvällen för en så liten korv?



Detta får sätta punkt för denna kväll.

RSS 2.0